fbpx

Fallout 76 – kõige kehvem mäng seeria ajaloos – ei ole skandaalide osas pettumust valmistanud. Tegemist on ju ainsa valdkonnaga, milles mäng hiilgab!

Netipõhine mitmikmäng sattus paar päeva tagasi järjekordselt kriitikatule alla, kui üks kasutajatest Twitteris Bethesda poole pöördus ning uuris, kuidas anda ametlikult aru mängijatest, kes ei suuda viisakaks jääda ja kaasmängijaid ahistavad. Nimelt sattus üks kamp sõpru teiste mängijate otsa, kes asusid neid jahtima, kutsudes ennast „geide elimineerijateks“. Umbes 10 minuti jooksul ajasid NathanTheHicc ja tema jüngrid taga Chicagost pärit AJ-d ning tema sõpru, pursates alati töötavasse mikrisse erinevaid homofoobseid lauseid.

https://twitter.com/twitch_ajpls/status/1063293481106460672

Peale seda, kui AJ sündmuse Twitteri vahendusel rambivalgusesse kiskus, sai NathanTheHicc esmalt kolmepäevase mängukeelu ning Bethesda olevat väitnud, et tegemist on viimase hoiatusega. Nathani arust polnud tegemist millegi muuga, kui keskkooliealiste lapsiku huumoriga. „Tegelikult ma homosid ei vihka ning tulevikus ma midagi sellist enam ei teeks“, väitis noormees.

Kahjuks või õnneks ei avane nii temal kui ka ta semudel enam sellist võimalust, kuna peale esialgset uurimist otsustas Bethesda kolmepäevasest keelust teha eluaegse.

Allikas: Eurogamer