fbpx

Fallout 76 on tõeliselt… omapärane mäng. Kõik ootasid Bethesda värskeimalt üllitiselt tehnilisi viperusi. Keegi aga ei olnud valmis millekski niivõrd hulluks, kui selleks, mis West Virginia tühermaal toimub…

Olgu probleemiks servereid lõhestavad tuumapommid või tahtmatu surematus… Nende ja paljude muude probleemide tõttu on mitmed mängijad soovinud raha tagasi saada, aga see pole nii lihtne, kui loodeti.

Mängijad on raporteerinud erinevaid asju – osad on saanud raha tagasi kohe pärast nõude esitamist, teised aga hoopis eitava vastuse. Bethesda enda eeskirjade järgi ei tohiks keegi saada raha tagasi pärast tarkvara kasutamist, kuid see nähtavasti ei ole tõsi. Firma ise pole olukorda avalikult kommenteerinud ega täpsustanud.

Kõik see on aga toonud veelgi rohkem negatiivset tähelepanu arendajatele ja Fallout 76-le. Washington D.C.-s tegutsev advokaadibüroo Migliaccio & Rathod LLP kommenteeris olukorda ning uuris Bethesda rahatagastamiseeskirju. Nende seisukoht on, et stuudio on klientidele neile vigast toodet müües ning kasutajate nõudmisi tagasi lükates ülekohut teinud.

Hetkel pole veel kindel, kas asi kohtusse läheb, kuna Migliaccio & Rathod LLP teeb tihti oma blogis taolisi (provotseerivaid) postitusi. Loodame, et asi lõpeb rahulikult. Äkki Todd Howard suudab võita tagasi klientide poolehoiu – näiteks andes mängijatele raha tagasi ning lisaks veel ka tasuta Skyrimi?

Allikas: Eurogamer