fbpx

Vaid mõni päev peale seda, kui Epic Games kuulutas oma sisenemisest digitaalsete mängude turule müüja rollis, on Valve teinud omamoodi huvitava lükke.

Nimelt on tulistamismäng Counter-Strike: Global Offensive – üks nende lipulaevadest – nüüdsest täiesti tasuta. Sellega liitub CS:GO teiste Valve’i teostega, mille mängimine mitte mingisugust raha ei nõua. Ühte menukaimat e-spordimängu ootavad ees Dota 2 ning Team Fortress 2.

Mängu kasutajabaas jaotatakse kaheks – tasuta versiooni mängijad ning Prime-klassi mängijad (tasulise versiooni ostjad). Prime-klassi kuuluvad inimesed pannakse omavahel mängima vaid teiste samasse liigitusse kuuluvate kasutajatega ning neild on võimalik soetada eksklusiivseid suveniire ning muud pudi-padi, mida (eelkõige) kastidest leida võib.

Lisaks sellele kuulutati välja ka uhiuus battle royale mängulaad, mis kannab nime Danger Zone. Selles saavad omavahel mõõtu võta kas 16 soolomängijat või 18 mängijat, kes on jagunenud duodesse või triodesse.

Alles jääb küsimus: kas Gabeni värsked lükked näitavad, et Epic Gamesi teadaanne tekitab neis pisut hirmu… või on Valve enda liidripositsioonis niivõrd kindel, et lubab enda populaarseimat teost tasuta mängida?

Allikas: PC Gamer