fbpx

Pole kahtlustki, et 2018. aasta üheks kõige populaarsemaks jututeemaks on olnud Fortnite ning seda just seetõttu, et üllitise populaarsus on vallutanud nii mobiiliseadmed, arvuti kui ka konsoolid. Siiski ei tasu alahinnata ka battle royale žanri alustala – PlayerUnknown’s Battlegrounds – mille mobiilne versioon jõudis oma mängijaskonnaga just hiljaaegu eelmainitud teosele järele.

Nimelt avalikustati PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile statistika, mille andmeil mängib teost 200 miljonit mängijat, mida on sama palju kui konkurendil Fortnite’il kõikide platvormide peale kokku (26. novembri seisuga). Antud statistika teeb veelgi huvitavaks tõsiasi, et sinna pole arvestatud 50 miljonit koopiat, mida on müüdud PC ja konsoolide peal kokku. Samuti ei hõlmata kõnealustes numbrites Hiinat, mis arvatavasti tõstaks antud arvu veelgi kõrgemale, kuna nimetatud riigis on eelistatud just nimelt mobiilidel mängimine.

Niisiis ei tasu hõisata enne õhtut ja kuulutada, et PUBG on hääbuv mäng! Käesolev uudis tõestab, et teos küll ei võidutse arvutitel ja konsoolidel, kuid teeb seda telefonidel.

Allikas: The Verge