fbpx

5 300 000 – vähemalt nii palju koopiaid müüs The Forest enne PlayStation konsoolile jõudmist

Aastal 2014 väljakuulutatud ning aastaid Steami varajases ligipääsus vaikselt arenenud teos The Forest lõppversioon jõudis arvutile tänavu jaanuaris. Vahepeal on kogutud müügitulu suunatud edasisse arendusse ja tulemus on kohal. Lõpuks oma veskid käima saanud Endnight Games stuudio üllitist saab nüüd soetada ka PlayStation 4 konsoolil!

3 000 000 – vähemalt nii palju koopiaid müüs Pokemon Let’s Go nädalaga

Pokemonide populaarsusest ei saa üle ega ümber. Hiljuti jõudis Nintendo Switchile tervelt kaks uut teost – Pokemon Let’s Go Eeve ja Pokemon Let’s Go Pikachu – ning kui müüginumbreid uskuda, oli värskete mängude start äärmiselt edukas. Nimelt müüdi esimese nädala jooksul ülemaailmselt tervelt 3 miljonit eksemplari, mis teeb uutest Pokemoni teostest seni kõige edukama stardiga Switchi mängud.

2 000 000 – sellise piiri on ületanud kõrgeim Xboxi Gamerscore

Ray Cox ehk Stallion83 on mees, kes on paljudele Xboxi mängusiseste saavutuste jahtijatele tuttav. Nimelt oli just tema see, kes sai esimesena maailmas oma mänguriskoori üle 1 000 000 punkti piiri tõstetud ning seetõttu ka eluaegse tasuta Xbox Live Gold teenuse kasutamisvõimaluse.

200 000 000– vähemalt nii palju kasutajaid on Fortnite Battle Royale andmebaasis

Jah, praegu mängib Epic Gamesi multikalikult lõbusat möllumängu viis korda rohkem mängijaid, kui aasta alguses ja miks ei peakski – mõjutajad on olnud ju ilmselged!

50 000 – vähemalt nii mitu printerit häkiti suunamaks tellimaks PewDiePie YouTube’i kanalit

All olev pilt on üks vähestest, mis Twitteri vahendusel ringleb. Nimelt on nohiklikud arvutikasutajad mures PewDiePie YouTube’i kanali esikoha pärast, mille ähvardab hõivata T-Series. Antud olukord on omakorda tehtud halenaljakaks, sest kahevõitlust, kes on parem, saab isegi reaalajas jälgida.

Allikad: Gamasutra, GematsuKotaku, Bloomberg,