fbpx

The Game Awards hiilib iga päevaga aina lähemale ning sellega seoses lekib internetti järjest enam vihjeid ja sosinaid selle kohta, kas ja mida meile võidakse esitleda. Üks on kindel – Ubisoft räägib lähemalt Far Cry teemadel.

Ülalolev video vihjab pisut sellele, mis juhtub peale hetke, kui alles tänavu (!) märtsikuus ilmunud Far Cry 5 sündmused otsakorrale jõudsid. Kel Ubisofti tänavune üksikisikuvaates tulistamismärul vahele jäi, see võib lugemise vast pooleli jätta, aga… igatahes lõppeb mängu antagonistidest usuhullude sõjakäik plahvatusliku sündmusega – nimelt pudenes Hope County peale üks parajalt pirakas tuumapomm.

Sellest tulenevalt saame järeldada, et järgmine Far Cry… projekt on postapokalüptilise hõnguga. Näeme ju õrritavas treileris sedagi, kuidas mängija saab enda ammu laskemoonana kasutada väikest saeketast! Kas, kes, miks ja millal – kõik need küsimused saavad vastuse juba paari päeva pärast.

The Game Awards leiab aset 6. detsembril.