fbpx

Antud nimekirja koostamine oli ääretult lihtne. Ma ei pidanud vaatama kaugemale kui eelmise aasta suvele ja lihtsalt kopeerima maha needsamad nimed, mida ootasin tol hetkel lähenevalt E3 mängumessilt. Muidugi lisandus sellele nimistule veel paar üllitist.

Borderlands 3

Vahel on mul mulje, et seda ei ilmugi ning ma jään lihtsalt aastateks ootama nagu tehakse Half Life 3 puhul. Ametlik kinnitus puudub… ent samas ei eita keegi ka projekti valmimist! Vihjeid ja kuulujutte lekitatakse endiselt ning sellest mulle piisab, et antud mängu endiselt suurte kassisilmadega oodata.

Resident Evil 2

Esimesed ahastusnoodid on ammu unustatud ning mida aeg edasi liikus, seda rõõmsamaks kogu projekt muutus! Capcom on toonud ennast taaskord maailmakaardile, kui otsustas pärast Resident Evil 6 ilmumist uue suuna võtta. Resident Evil 7 mootoril üles ehitatud teose lugu on kõigil küll teada, kuid kogemus saab olema kindlasti midagi teistsugust.

Death Stranding

Kui suvel mind väga ei huvitanud mängu ilmumine ja ma pigem ootasin lihtsalt uut materjali, siis nüüd on lood vastupidised. Hirmsasti tahaks, et Hideo Kojima tõmbaks kübarast välja jänese ja ütleks, et Death Stranding ilmub nüüd ja kohe. Kannatus hakkab katkema!

Atomic Heart

Kuna järjekordset BioShocki pole ilmumas, võiks öelda, et pean leppima selle teosega. Kuid sõna „leppima“ pole päris õige. Jah, Atomic Heart meenutab kompotti erinevatest, juba ilmunud mängudest, kuid sel on mingisugune originaalsus, mis mind kutsub.

Dying Light 2

Antud teos on siia nimistusse lisatud puhtalt hetkeemotsioonil, sest too ammune esimene osa on mul just värskelt läbitud ja kindlasti oleks soov veel samalaadset kogeda. Kahe üllitise vahele on jäetud küll kujutletavad mõnikümmend aastat, aga pole hullu, sest katustel hüppamine postapokalüptilises maailmas on äge.

Kui ma nüüd sellele nimekirjale peale vaatan… siis elavad surnud ja imelikud elukad tunduvad täitsa minu teema olevat. Lisaks (peale Resident Evil 2 uusversiooni) puuduvad üllitistel ka kindlad ilmumiskuupäevad, seega halvima stsenaariumi juures saan seda ka järgmisel aastal kasutada.