fbpx

Tervelt 9 päeva on möödunud sellest, kui kajastasime viimast Bethesda pangeastumist. Huvitav kuidas neil läheb? Oi, üldsegi mitte hästi. Kes oleks võinud arvata?

Fallout 76 on tõeliselt üks prügikastipõleng, mille leegid tunduvad olevat surematud. Hiljuti leidsid mängijad teosesse peidetud „arendaja ruumi“, kust nad avastasid suure hulga tipptasemel relvi, raudrüüsid ja muud kasulikku. Tuleb välja, et leitud varustus on niivõrd kasulik, et mõned inimesed olevat sellest isegi enda äri algatanud, müües leitud nodi läbi eBay maha naeruväärselt suurte hindadega.

„Arendaja ruumid“ on leitavad pea igas Bethesda üllitises. Tegemist on teose sisse peidetud alaga, kus on kokku pandud kõik esemed mängust, andes loojatele võimaluse testida relvi, rüüsid ja muud sellist enne uuenduste avalikustamist. Kuna Bethesda mängud on enamasti olnud ühele mängijale ning ei nõua netiühendust, on ruumi võimalik pääseda ainult läbi teosesisese konsooli. Teoorias peaks Fallout 76 olema selles suhtes turvaline, kuna mitmikmängu „arendaja ruumid“ on palju peidetumad.

Siiski on mängijad sellega hakkama saanud. Mõned kontod, mida on kasutatud „arendaja ruumi“ sisenemiseks, on saanud Bethesdalt hoiatusi, kuid tihtipeale annavad mängijad näpatud varustuse teise konto kätte, et vältida igasuguseid pikaajalisi keeldusid. Praeguseks tundub Bethesda lahendus olevat vaid viivitus, kuid arendaja on probleemist teadlik ning üritab seda peatada. Rõhk on sõnal „üritab“.

Kõige huvitavam leid „arendaja ruumis“ on aga Fallout 76 esimene inimtegelane Wooby. Kas see on märk helgest tulevikust? Kas Fallout 76 lisatakse lõpuks inimtegelased, kes saavad mängijale vesta erinevaid lugusid tühermaast ning teha West-Virginia palju huvitavamaks mängumaailmaks?

Kahtlen. Arvatavasti on Wobby kõigest seal relvade testimiseks…

Allikas: Eurogamer