fbpx

Far Cry 5 lõppes sõna kõige otsesemas mõttes suure pauguga, mille tulemusena olid nii teose tumm peategelane kui ka Hope County luupainaja Joseph Seed sunnitud üheskoos varjama ennast maa-aluses pommivarjendis. Senimaani polnud keegi meist teadlikud, mis nendest edasi sai…

Nüüd on meieni jõudnud veebruarikuus ilmuva Far Cry: New Dawni esimene lugu tutvustav treiler, milles astub üles ka üks vana tuttav. Jah, see pole ei keegi muu kui kultusliku Eden’s Gate’i liider Jospeh, keda näiliselt pole 17 pikka aastat punkris istumist mõjutanud, ent nagu me kõik juba teame, asub kahjule kõige altim element tema koljus. Teades, millistesse ekstreemsustesse oli mees suuteline laskuma eelmises episoodis, võime vaid ette kujutada, mida ta sel korral korda hakkab saatma.

Osta Far Cry 5 Punktid.ee lehelt!