fbpx

Me oleme viimasel ajal kirjutanud ebanormaalselt palju juhtumitest, mis omadega kohtusse jõuavad. Kõige suuremaks sihtmärgiks on otse loomulikult Fortnite Battle Royale, milles müüdavad tantsuliigutused paljudele kuulsustele vastukarva hakkavad. On ju (väidetavalt) nemad tantsude autorid/populariseerijad.

Tuntuimateks näideteks on näitleja Alfonso Ribeira poolt kuulsaks tantsitud „Carlton Dance“ (mis nägi ilmavalgust Will Smithi 1990ndate teleseriaalis „Fresh Prince of Bel Air“) ja internetisensatsiooni seljakotipoisi „flossimine“ (mille puhul võib leida videoid varasematest iteratsioonidest ning tema panus tantsu leiutamises võib olla kaheldav).

Mõlemad eelmainitud tantsuliigutused leidsid (enne Epic Gamesi kohtuasja) enda tee ka teistesse teostesse, üheks selliseks mullune automäng Forza Horizon 4. Paljude teiste üllitiste eeskujul on ka Microsofti rallikasse lisatud võimalus enda avatarile erinevaid liigutusi osta, mida too erinevatel hetkedel ekraanil esitada saab. Esindatud on paljud populaarsed tantsusammud, sealhulgas ka eelmainitud näited („Carlton Dance“, „floss“). Viimase uuenduse käigus on aga just need kaks müstiliselt kadunud, seda ilma mingisuguse kommentaarita.

Forza Horizon 4 valiti Level1 kollektiivi poolt 2018. aasta parimate videomängude esikümnesse, täpsemalt maandus see üheksandale positsioonile. Tantsuliigutuste olemasolu (või nende puudumine) ei mänginud otsuses suurt rolli.

Allikas: Kotaku

Osta Forza Horizon 4 Punktid.ee lehelt!