fbpx

Isegi, kui meile meeldib näha originaalsust, on meil siiski mängud, millele soovime lisa. Nii on ka mul mõned seeriad, millega oleks juba aeg taaskohtuda. Jätan välja ebatõenäolised nimed nagu No One Lives Forever 3 või Call of Juarez: Gunslinger 2 ja keeran oma ärevust ise üles brändidega, mille ootus on ka mõneti põhjendatud. Kaks neist sarjadest on kolmanda isiku vaates hiilimismärulid ja kaks Teises maailmasõjas toimuvad – ning mis võiks sinna jäädagi.

Brothers in Arms 4: Burning Bonds

No kaua võib, Randy? Kaua sa mees pläkutad: „Jah, me siin pusime midagi ja see on täitsa okei, aga liiga vara veel näidata!“ Mitu aastat sama mula! Randy Pitchford on teatavasti alati suuga suure linna tegija olnud, kuid aitab küll. Call of Duty ja Battlefield tulid Teise maailmasõja juurde tagasi, nii et pane oma Gearbox Software’ile kiirem käik sisse ja ära jää populaarsusehoovusest maha.

Tom Clancy’s Splinter Cell 7: Old Shadows

Eelmisel aastal oli hetki, kui paljud (mina nende seas) uskusid, et nüüd see tuleb! Kohe varsti! Kuuleme väljakuulutust ja särame! Teiste vihjete seas andis Michael Ironside rohkem kui lootust. Aga… tutkit! Pisike Yves Guillemot itsitas oma kõrgel toolil jalgu kõigutades pihku tasuta haibi pärast ja ootab nüüd uut suure teadaande võimalust. Sest tõenäoliselt kuskil midagi siiski küpseb.

Sniper Elite 5: Snow Blindness

Arvestades, kui hästi võeti vastu viimane Sniper Elite, olen kindel, et järg tuleb. Iseasi, kas Karl Fairburne püssipuhastamisega sel aastal valmis saab. Kuna sari läheb aina suuremaks ja tugevamaks, kulub selle õlitamisele ja poleerimisele ka rohkem aega.

Loodetavasti on Briti firmal ikka siht selge ja minu soovidega kattuvad prioriteedid paigas. Viimase kahe kuu uudised räägivad ainult veel ühe mängustuudio omandamisest ja uue filmistuudio loomisest. Aga noh, Rebellion Developments polegi puhtalt mängundusest elav, kirjastades juba tükk aega ka koomikseid.