fbpx

Aastal 2017 andis Nintendo oma E3 videos teada, et nende uusim konsool Switch saab olema uueks koduks fännide poolt palavalt armastatud Metroid Prime seeria uusimale osale. Metroid Prime 4 kuulutati välja uhke logoga… ning seejärel saabus vaikus.

Nüüd on teada, miks Jaapani mänguhiid oma loomingust rohkem ei rääkinud. Värskelt internetti jõudnud videos annab kompanii arendustööde eest vastutav juhtivametnik Shinya Takahashi teada, et kuna praegune töö nimetatud mängu kallal ei vastanud Nintendo kõrgetele standarditele, otsustati alguspunkti naasta.

Laeva kapteni rollis jätkab endiselt Kensuke Tanabe, kes hakkab nüüdsest tihedat koostööd tegema seeria varasema arendaja, Retro Studiosega. Üheskoos loodetakse tabada sedasama maagiat, mis tegid kolm eelmist osa niivõrd eriliseks. Ilmselgelt ei pea me mainima, et teose esialgne (teadmata) ilmumiskuupäev lükkus teadmata ajaks edasi.