fbpx

10.24 – täpselt nii kiiresti on võimalik läbida Outlast kinnisilmi

Endiste Ubisofti ja Naughty Dogi töötajate poolt loodud Outlast tuli välja eikusagilt ning sai oma generatsiooni kindlaks õuduskogemuseks. Hiilides läbi hullumaja tuleb vältida kokkupuuteid ja peita end hullunud tegelaste poolt, kasutades oma kaamerat kottpimedas nägemiseks ja samal ajal püüdes end mitte täis lasta. Samas selle vältimiseks võib ju alati teose läbida koos silmaklappidega ning seda vähem kui 11 minutiga!

1500 – Vähemalt sellise summa ulatuses on jagatud PlayStation Plus kasutajatele tasuta mänge ja lisasid

Päris tasuta ei ole siin ilmas tegelikult midagi, siiski on nende mängude ja soodustuste eest ette nähtud paketi liitumistasu ning neid teoseid saab kasutada kuniks pakett kestab (seega täpsemalt on tegu rendiga), seda kõike keskeltläbi 60€ eest aastas. Võttes arvesse, mida Sony aga vastu pakub, tundub liitumistasu selle kõrval lihtsalt olematu. Muidugi kõik neid mänge ja teisi pakkumisi alati ei kasuta, kuid tihtipeale teevad liitumistasu tagasi juba ühe kuu pakkumised.

3 000 000 000 – Vähemalt nii palju on Epic Games riisunud Fortnite Battle Royale pealt käivet 2018 aastal

Miks on aga teos nii populaarne? Tehniliselt on sel salapärane lugu muutuva kaardi näol – see on lihtne, värvikas ja kaasahaarav ning kasuks tuleb kindlasti ka ristvõrgus mängimise võimalus erinevatel konsoolidel. Lisaks on ennast tasunud hooajapääsme süsteem, millest igaüks toob taaskord teosesse värskendust.

Just see viimane ongi peamine rahaallikas. Esmalt jääb mulje, et kosmeetilisi elemente odava raha eest müüa ehk polegi nii tulus, kuid kui seda teevad korra kvartalis sajad tuhanded mängijad… paneb see vaikselt mõtlema.

1 000 000 – Vähemalt nii palju on ostetud A Hat In Time mängu

A Hat in Time on imeline, armastusega tehtud platvormer, mis võtab eeskuju oma žanri eelkäijatest neile liigselt toetumata, luues tänu sellele oma enda identiteedi. Kaspari viimaste aastate lemmikteos liitus lõpuks miljoni klubiga ning nii selle eest vastutav mees ise (kui ka Gears for Breakfast) oma Twitteri kontol ei hoia ennast tagasi, et ka edaspidi üllitisele kaasa elada ning tänu- ja kiidusõnu jagada.

21 – Ligikaudu nii vähe gigabaite võtab Resident Evil 2 uusversioon kõvakettal ruumi

Kui võrrelda seda näiteks Resident Evil 7-ga, mille maht jäi sarnaselt 20GB kanti, siis polegi see väga märkimisväärne. Aga kui võrrelda seda Red Dead Redemption teise osaga, mis on lihtsalt liiga mahukas?

Allikad: ComicBook, TechCrunch, PlayStationLyfeStyle.