fbpx

Möödunud aasta kevadel korraldas Epic Games võistluse, mille raames tuli huvilistel tants leiutada, see videosse võtta ning seejärel ootama jääda, kas nende puusanõksud on just need, mis Fortnite Battle Royale mängijate kasutusse jõuavad.

https://www.youtube.com/watch?v=g_SIPWSJIiU

BoogieDown nime kandva võistluse populaarseim etteaste kampaaniavõitu küll ei napsanud, ent tänu fännide tulisele poolehoiule otsustas Epic Games poisi tantsu siiski mängu lisada. Selle nimeks sai Oranž Õiglus (Orange Justice, nimi on inspireeritud nooruki oranžist t-särgist) ning sellest sai üks populaarsemaid puusakeerutamisi, mis tänase päevani paljude lemmikliigutuste nimekirja edetabeli tippu valitseb. Tegemist oli toreda momendiga ning noor tantsija oli ääretult õnnelik.

Nüüd on aga poisi ema (mõneti üllatuslikult) otsustanud Epic Gamesi kohtusse kaevata. Hagi esitajaks on Pierce Bainbridge Beck Price & Hecht LLP nimeline advokaadibüroo, kelle tiiva all on ka kõik eelnevad samalaadsed juhtumid: näitleja Alfonso Ribeira, räppar 2 Milly ning internetikuulsus „seljakotipoiss“, keda teatakse eelkõige „flossimise“ poolest.

Poisi ema sõnul lisati tants mängu ilma loata, seda tõlgendati vääralt (selle algne nimi olevat „The Random“) ning tänu internetti jõudnud videole pidi nooruk kannatama küberkiusamise all, mille tõttu oli ta sunnitud sulgema on YouTube’i ja Instagrami kontod. Teisalt oli tants esitatud aga võistlusele, mille reeglites oli kirjas, et Epic Games võib liigutusi oma äranägemise järgi kasutada.

Ema nõuab tantsu eemaldamist mängust ning teadmata summa suuruses valuraha.

Allikas: Variety