fbpx

The Walking Dead: The Final Season eelviimane episood on kohal, kuigi mitte just kõige roosilisemal viisil. Skybound Games jätkab lugu täpselt seal, kus Telltale pooleli jäi, ehk Clementine valmistub röövitud sõpru päästma.

Negatiivse poolena võib üles lugeda värskelt ilmunud episoodi tehnilisi viperusi. Antud teema kohta leiame ka Skybound Gamesi Twitteri lehel vabandava säutsu, kus soovitatakse probleemide ilmnemisel üllitis uuesti mängumasinasse paigaldada. Samuti ei tohiks unustada teose salvestusest koopia teha.

Ilmneb aga tõsiasi, et nood vead on viimased asjad, mis inimesi marru ajaks, sest kuidas saakski olla kuri stuudio peale, kes otsustas lõpuni viia palavalt armastatud seeria.  Vältimaks eelnimetatud tagasilööke, ei tasu ilmselt projekti kohe proovida, sest kindlasti tehakse veel mõned parandused. Ehk oleks mõistlik katsetada siis, kui on lähenemas produktsiooni lõpp – selleks on paar kuud aega, sest The Walking Dead: The Final Season viimane episood jõuab mängijateni (vähemalt mängusisese info kohaselt) 26. märtsil.

Allikas: PC Gamer