fbpx

Counter-Strike: Global Offensive – teos, mis ilutseb endiselt nii mängijate kui vaatajate tabelite tipus ning seda eriti nüüd, mil see on tasuta ning omab battle royale mängulaadi. Uskumatut edu näitab ka eelmise aasta detsembris täitunud 20 miljoni erineva kasutaja piir… mis siiski loobib Valve’ile ka kaikaid kodaratesse.

Miks nii? Battle royale mängulaad meelitas kohale kindlasti nii mõnegi kutsumata külalise kerget võitu noppima. Selle vastu on aga olemas Valve’i petturitevastane süsteem VAC (Valve Anti-Cheat), mis eemaldas möödunud detsembris erinevatest stuudio üllitistest rekordilised 609 373 mängijat. Antud hüpe näitab kindlasti nende tõsidust võitlemaks kelmide vastu, kuid kahjuks on veel vara lugeda seda täielikuks õnnestumiseks.

https://twitter.com/Nors3/status/1081863658651766784

Nurinat Valve’i suunas kostub endiselt, selle iseloomustamiseks on hea visata pilk peale CS: GO viimase seitsme päeva arvustustele. Kuigi üldjuhul leiame sealt positiivse alatooniga kokkuvõtteid, kuid üpriski palju leidub siiski pettureid puudutavat teksti.

Kindlasti on tööd veel palju, kuid paar sellist praakimislainet veel ja pilt võib olla juba palju rõõmsam!

Allikas: PC GamesN