fbpx

Aasta esimene kuu on peagi läbi ning on aeg vaadata, milliseid mänge on võimalik proovida aasta lühimal kuul. Lisaks on tegemist viimase korraga, kui PlayStation Plusi kaudu saab endale teoseid PlayStation Vita ning PlayStation 3 konsoolidele. Lisafunktsioonina selle asenduseks on hoopiski 100 gigabaiti pilvemälu, kuhu enda salvestusfaile üles laadida.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

FOR HONOR

Esimesena jõuab meieni Ubisofti pooleldi kaklusmäng For Honor. Teoses on võimalik valida mitme erineva sõdalasrassi vahel ning madistada korralikult erinevates mängulaadides. Viikingid, rüütlid, samuraid, mungad… kõik on kohal! Tuleb vaid valida oma lemmik ja molli anda!

HITMAN: COMPLETE FIRST SEASON

Hitman, Level1 üks suurimatest lemmikutest, on ülimalt hea mängumudeliga hiilimisteos, kus on võimalik oma sihtmärke tappa kas kõige mannetumal või kõige leidlikumal moel.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

https://www.youtube.com/watch?v=pjYE7GkZg-A

METAL GEAR SOLID 4: GUNS OF THE PATRIOTS

Parim Metal Gear saadab PlayStation 3 manala teed. Tegemist on loo mõistes kõige viimase teosega seerias, mistõttu on soovitatav vähemalt mingitki eeltööd teha enne, kui seda nautima hakata. Hideo Kojima geniaalsus paistab kõige paremini välja just selles eepilises teoses.

DIVEKICK

Kui kaklusmängud on kohati väga rasked, siis Divekick eirab kõike, mis keeruline! Teos on mängitav ainult kahe nupuga – hüpe ja löök – mistõttu on põhirõhk pandud fundamentaaloskuste, distantsi ja oma vastase p***esaatmise peale. Cross-Buy funktsiooniga on teos saadaval ka PlayStation Vita konsoolil.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

GUNHOUSE

Tornide kaitsmisega seotud videomängud pole ainult mängitavad kahtlastel veebisaitidel, vaid ka kodukonsoolidel. Tasemed on lõpmatud, bossid on suured, relvi on kohutavalt palju ja maailmad on värvilised. Cross-Buy funktsiooniga on teos saadaval ka PlayStation 4 konsoolil.

ROGUE ACES

Pole just päris Ace Combat, aga ajab asja ära? Rogue Aces on protseduuriliselt genereeritud tasemetega lennumäng, milles on eesmärk lihtsalt hästi palju lennukeid alla lasta. Cross-Buy funktsiooniga on teos saadaval ka PlayStation 4 konsoolil.

Osta oma PS Plus koodid PUNKTID.EE poest!