fbpx

Resident Evil 2 on väljas ja meeletult edukas. Mäng on müünud üle 3 miljoni eksemplari ning on pea kõige edukaim Capcomi mäng Steamis (esimesel kohal muidugi mullu välja lastud Monster Hunter: World). Arendajad on jaganud ka muud huvitavat statistikat, mida on kogutud esimese nädala jooksul läbi mängu RE NET funktsiooni.

Suurim üllatus paljudele oli fakt, et 79% mängijatest alustasid teost Leonina. See on fännidele šokeeriv, kuna originaalis tuleb alustada Claire’iga, et saada n-ö „õige“ lugu. Siiski on arusaadav, miks Leoni kasuks otsustatakse – kursor oli vaikimisi tema tegelase peal ning Raccoon City noorpolitseinikust on aastate jooksul saanud seeria postripoiss. Irooniline on ka asjaolu, et originaalis on Claire’ina mängimiseks vaja teost teise plaadiga alustada. Kui selguks, et ka siin on Claire korrektne esimene tegelane, oleks tegemist humoorika vimkaga – see näitaks, et Capcomile ikka väga meeldiks seda „õiget“ valikut varjata.

Veel oli huvitav tapetud zombide hulk, mis on rohkem kui 132 miljonit! Tolle fakti kõrval on üllatav, et püstolipäästikut on vajutatud üle 861 miljon korra. See kas näitab, et zombid on ikka väga vastupidavad… või et mängijad lihtsalt ei oska sihtida.

Lisaks teatati, et kõige rohkem viskavad mängijad ära erinevaid granaate (33% mängijatest) ja elusid andvaid taimi. Seda viimast teeb 26% inimestest. Olles ellujäämisõuduse fänn, pean küsima ühe väga tähtsa küsimuse – miks??? Inimesed on veel kulutanud kokku 53 aasta väärtuses aega lahendades teose erinevaid mõistatusi.

Isiklik lemmikfakt käib käsikäes ühe Resident Evil 2 parima elemendiga. Hiiglaslik Tyrant-koletis Mr. X on mängijate järel väga väledate ja raskete sammudega kiirkõndinud rohkem kui 7,6 miljonit kilomeetrit. Kui see ei tõesta, et tegemist on peatamatu tapamasinaga, kes üle kõige soovib mängija surma näha, siis ma ei tea, mis seda teeks. Puhtalt see number teeb RPD hoonesse naasmise kordades hirmsamaks.

Allikas: PC Gamer

Osta Resident Evil 2 Punktid.ee lehelt!