fbpx

FIFA 19 kaanepildil ilutses väljalaske kuupäevast saati Cristiano Ronaldo. Samuti vaatas eelnevalt nimetatud mees mängijatele vastu mängu peamenüüsse saabudes.

Nüüdseks on aga asjaolud muutunud ja hetkel on teose kaanel kolm tipp-pallurit: Neymar, Kevin De Bruyne ja Dybala. Peamenüüsse jõudes tervitab meid aga Ameerika naiskonna mängija Alex Morgan.

EA poolt on tegu huvitava käiguga, kuna nad on nüüd sunnitud kogu promo mängu ümber ära muutma. Kompanii pressiesindaja väitis Eurogamerile, et värskendus on seotud Meistrite Liigaga, kuigi siin tuleb tõdeda, et Ronaldo on endiselt tiimis, mis osaleb ka antud turniiril ja on üks favoriitidest. Pigem peitub põhjus asjaolus, et Ronaldo jaoks on viimased mitu kuud olnud väga keerulised.

Juba eelmise aasta sügisel esitati mehele seksuaalrünnaku süüdistus, millele Ronaldo vastu vaidles. Tollal ei jäänud EA-l midagi muud üle, kui juhtumi kulgu lähedalt jälgida. 22. jaanuaril sai pallur aga 18,8€ miljoni suuruse trahvi maksupettuse eest, millele lisandus ka 23 kuu pikkune vanglakaristus. Tema õnneks ei pea Hispaanias süüdimõistetud tavaliselt alla 2 aasta pikkust vangistust reaalselt ära istuma.

Allikas: Eurogamer

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE