fbpx

Eikusagilt mängumaastikule tekkinud Apex Legendsi edu üllatas ilmselt ka stuudiot ennast. Ilmselgelt toob populaarsuse säherdune äkilisus kaasa murekohad ja nõuab kiiret tegutsemist erinevates valdkondades nagu stabiilsus ning jõudlus. Lisaks kuulub nende hulka battle royale žanri suurim probleem – petturid!

Väga kiiresti miljoneid mängijaid kokku kraapinud Respawni projekt on alla laetav tasuta ning  vast ongi see üks põhjus, mis meelitab kohale ohtralt inimesi, kes ei suuda ausal teel võita – nimelt on Respawni sõnul Apex Legendsist vaid nädalaga eemaldatud rohkem kui 16 000 sohitegijat. Seetõttu leiame stuudio Redditi postitusest ka üleskutse koguda informatsiooni ning teavitada võimalikest aferistidest. Isegi, kui on kahtlus, aga tõendid puuduvad, palutakse siiski teoreetilise suli kasutajatunnus ära märkida, misjärel saab Respawn juba ise asja lähemalt uurida.

Tegu ei ole kindlasti lõpliku numbriga ja tulevikus võime me näha neid kordades rohkem. Kas siis tõesti ei saa võita ilma sohki tegemata?

Allikas: Reddit