fbpx

Kuna veebruar oli viimane kuu, mil kaasati PlayStation Plus tasuta mängude nimekirja nii PS3 kui PS Vita mängud, võiks ju arvata, et märtsikuu PS4 teosed saavad olema eriti head. Kas nii ka on, saab igaüks ise otsustada!

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

2007. aasta üks vaieldamatult populaarseim mäng oli Infinity Wardi poolt arendatud Call of Duty: Modern Warfare. Paljud peavad seda mängu ka seeria parimaks osaks. Nõustuda väitega või mitte, kuid kindlasti oli tegemist värske õhusõõmuga üksikisikuvaates tulistamismängude skeenel. 2016. aastal ilmus teose kauaoodatud uusversioon, mis lubas astuda lahingumöllu keskele 4K kvaliteedis (seda siis muidugi PlayStation Pro ja 4K ekraani olemasolul).

The Witness

2008. aastal ilmus mänguarendaja Jonathan Blowi koodiridadest indie-mäng Braid, mis lisaks lugematule hulgale auhindadele ja nominatsioonidele suutis muuta pea tervet tööstust. Indie-mäng ei olnud enam midagi sellist, mida mängida nii kaua, kuni millegi parema jaoks raha koguda, sellest sai tõsiseltvõetav osa tööstusest! Järgmised kaheksa aastat töötas Blow aga millegi uue kallal. Selleks oli The Witness, kolmemõõtmeline teos, mis ei hüljanud mõistatusmängu elemente. Mäng sai kiita nii kriitikute kui mängijate käest, müües avanädalal üle 100 000 koopia – rohkem kui Braid terve aasta jooksul.

4. märtsil lahkuvad tasuta mängude nimekirjast veebruarikuu mängud, seega nende allalaadimiseks tuleb kiirustada. Lisaks saavad kõik teenuse liikmed kasutada 100 GB jagu pilveruumi.

Osta oma PS Plus koodid PUNKTID.EE poest!