fbpx

Käib ütlus, et kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja! Seekord jäävad silmad küll alles, kuid minevikus peab siiski sobrama ja meelde tuletama, kuidas Starbreeze’i stuudio ning nende katuse alt väljunud mängu Overkill’s The Walking Dead allakäigutrepp oli eelmise aasta lõpus ürpiski kiire ja valulik.

Pärast kõrget kukkumist jäid mõlemad veel kuidagimoodi vaevalisi hingetõmbeid tegema, lootuses, et konsoolidel on teose müük edukam. Nüüdseks on nendelegi lootustele viimane, otsustav kriips peale tõmmatud.

Nimelt teavitas Skybound Entertainment, kes omab eelmainitud teose õigusi, et on lõpetanud igasuguse koostöö ning lepingu Starbreeze’i stuudioga ning sellega kaasnevalt lõpetatakse ka kõik edasised arendused mängu osas. Antud uudis mõjutab lisaks konsooliomanikele ka neid, kes mingil seletamatul põhjusel planeerivad soetada mullu novembris ilmunud Overkill’s The Walking Deadi PC-versiooni. Teos eemaldatakse ka Steami poest, jättes kõige nukramasse seisu need tarbijad, kes ostsid üllitise Deluxe versiooni, millega kaasnema pidanud teine hooaeg jääb seega samuti ilmumata.

Starbreeze’i tegevjuht Mikael Nermark on avaldanud kahetsust, et mängijad jäetakse täbarasse olukorda. Lisaks mainis ta ka, et Skyboundiga käivad läbirääkimised , leidamaks võimalust avaldada puuduolev hooaeg, mis oli lubatud Deluxe versiooni omanikele. Edasise info saamiseks palus Nermark jälgida teose ametlikke kanaleid.

Pigem õudne lõpp… kui lõputa õudus.

Allikas: Eurogamer