fbpx

Juba paari nädala pärast on Dead or Alive 6 saadaval poeriiulitel, mistõttu otsustas Team Ninja praegu aset leidva kaklusmänguürituse EVO Japani käigus välja kuulutada pisikese demo (või siis viimse minuti stressitesti).

Prooviversioon on saadaval kõigele Xbox Live Gold ja PlayStation Plusi tellimuse omanikele alates 22. veebruarist kuni 24. veebruarini. Teoses on mängitavad 24 tegelast, nende hulgas ka uued karakterid NiCO ja Diego. Lisaks sellele on saadaval kõik soengud ja prillid. Kui enamjaolt sisaldavad prooviversioonid ainult võrgus mängimise võimalust, siis Dead or Alive Deluxe Demo tuleb kogu kupatusega – lisaks internetis molli andmisele saab end proovile panna vaba-, kombinatsioonide- ja tegelasespetsiifilises treeningus ning saab kogeda ka väikest osa loost.

Kuna tegemist on ikka Dead or Alive’iga, ei saa üle ega ümber lisapakkidest. Esimene hooajapääse sisaldab endas 62 kostüümi, mille üks osa on pulmateemaline. Peale selle on teada üks kahest külalistegelasest, kelleks on juba viiendasse peatükki väisanud Mai Shiranui SNK kaklusmängudest. Temale lisandub ka teine, seni avalikustamata karakter King of Fightersi seeriast.

Nendele, kel juba hammas verel ja teavad, et kuues osa saab olema nende jaoks mõeldud kaklusmäng, on Team Ninja välja kuulutanud Dead or Alive World Championship nimelise turniiriseeria. Kvalifikatsioonid sellele toimuvad Põhja-Ameerikas, Euroopas ning Aasias, kus iga regiooni parimad saavad edasi grandioossesse finaali. Kogu selle turniiriseeria auhinnafond on 10 MILJONIT Jaapani jeeni ehk umbes 80,000 eurot. Pange end kindlasti proovile!

DOA6 ilmub 1. märtsil Xbox One, PlayStation 4 ning PC platvormidele.

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE