fbpx

Väga pikalt on loobitud kive Sony kapsaaeda, kuna nad pole nõus lubama teiste tootjatega koos ristvõrgus mängimist. Siiski väitis SIE Worldwide Studios esimees Shawn Layden oma hiljutises intervjuus Game Informerile vastupidist, öeldes, et nad on antud ideele vägagi avatud. Kas ka antud väljaütlemine tegelikkusele vastab, on iseasi.

Mehe sõnadele reageerisid ka mängude Smite ja Wargroove arendajad, kes väitsid, et antud jutt ei vasta kuidagi tõele. Chucklefishi tegevjuht Finn Brice kirjutas (vastuseks antud intervjuule) ResetEra foorumis, et seoses oma hiljuti avaldatud mänguga (Wargroove) on nad korduvalt pöördunud nii Sony halduri kui ka otseste ülemuste poole, kuid sealt poolt on neile alati eitav vastus tulnud. Lisaks mainis ta ka, et ristvõrgu kättesaadavaks tegemine oleks stuudiole väga lihtne, kuid antud hetkel jääb kõnealune teos mängitavaks vaid PC, Xbox One’i ja Switchi vahel.

Wargroove (2019)

Hi-Rez Studios tegevjuht reageeris antud uudisele Twitteri vahendusel, öeldes, et 12. veebruaril lubati Smite ristvõrgus mängimine kõikide platvormide vahel… välja arvatud Playstation 4 peal ning viimane aeg oleks purustada need müürid, mis blokeerivad ristvõrgus mängimist.

https://twitter.com/schisam/status/1093887667190808576

Praegusel hetkel on vaid kaks mängu kõikide konsoolide ja arvutite vahel mängitavad: Rocket League ja Fortnite.

Allikas: Kotaku

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE