fbpx

Kõik, kes pidid The Division 2 suletud beeta ukse taha jääma, võivad nüüd lootva pilguga lähitulevikku vaadata. Nimelt on arendaja sõnul tulekul avatud beeta, mille jaoks ei pea end enam kuskile kirja panema.

Teade tehti avalikuks arendusstuudio Massive Entertainmenti striimis, kus räägiti, et suletud beetas esinenud probleemid ja vead parandatakse enne avatud beeta tulekut. Ubisofti poolt pole hetkel veel ametlikku kinnitust tulnud, ent kui hinnata seeria esimese osa järgi (The Division ilmus 2016. aasta 8. märtsil, teine osa peaks meieni jõudma aga tänavu 15. märtsil), saame avatud beetat näha kas veebruari lõpus või kohe märtsikuu alguses.

TÄIENDUS: Ubisoft on beetale ametliku kinnituse andnud ning teatas, et see leiab aset 1.-4. märtsil.

Allikad: VG24/7Eurogamer

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE