fbpx

Sekiro: Shadows Die Twice ilmus vaid loetud päevad tagasi, ent juba saame rääkida selle edukatest numbritest.

From Software’i uusim teos suutis esimese kahe päevaga Steamis oma mängijaskonna 124 266 mängijani kasvatada, mis omakorda tähendab, et Sekiro tõusis platvormi mängitavuse edetabelis neljandale kohale, seljatades Warframe’i ja Rainbow Six Siege’i. Tegemist pole muidugi esimese mänguga, mille arvutiversioon tänavu häid numbreid näitab – ka Capcomi Resident Evil 2 uusversioon ja Devil May Cry 5 on suutnud positiivses võtmes üllatada.

Esikolmikusse pürgimiseks tuleb soulslike žanri uusimal esindajal kasvatada oma mängijate arvu 390 000 võrra, et alistada kolmandal kohal olev Counter Strike: Global Offensive. Edetabeli teisel kohal asetseb PlayerUnknown’s Battlegrounds (566 858 mängijat) ning esikohal Dota 2, mille troonilt tõukamiseks tuleks numbreid kasvatada 800 000 võrra. Võttes aga arvesse, et tegemist on üksikkampaania teosega, mis võistleb mitmikmängudega, on neljas koht vägagi tubli tulemus.

Siiski pole Sekiro From Software’i kõige edukam PC-hitt – praegu edestab seda umbes 5000 mängija võrra Dark Souls 3. Küll aga võivad numbrid nädala jooksul  muutuda, sest tegemist oli alles esimese nädalavahetusega.

Allikas: Eurogamer

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE