fbpx

Pole kahtlustki, et tänavu 25. jaanuaril ilmunud Resident Evil 2 uusversioon on üks selle aasta parimaid mänge. Seda tõestavad nii head müüginumbrid, kui ka asjaolu, et antud teos suutis mindki ümber veenda, et mõni zombimäng võib reaalselt hea olla.

Capcom teatas, et Playstation 4, Xbox One’i ja arvuti peal ilmunud uusversioon on müünud 4 miljonit ühikut üle maailma, jättes originaalversioonile 96 tuhande koopiaga edumaa. Arvestades, et teos on vaid pisut üle kuu aja väljas olnud, on siiski tegemist vägagi muljetavaldava saavutusega.

Resident Evil on 1996. aastast alates müünud üle 90 miljoni koopia, tõestades, et 20 aasta jooksul on fännide toetus aina kasvanud. Tänu sellele on seeriast saanud kompanii üks lipulaev.

Uusversiooni edu taga ei ole ainult selle nimi, vaid ka tõsiasi, et kogu teos on ehitatud üles täiesti nullist, kasutades RE ENGINE mootorit, mis võimaldab kasutada realistlikke graafilisi kujutisi ja visuaalseid efekte. Välisele realistlikkusele annab vürtsi juurde ka reaalajas esitatav Dolby Atmos 7.1.4 heli, mis kasutab binauraalset tehnoloogiat.

Lisaks muljetavaldavale tehnoloogiale on Capcom avaldanud kõnealusele teosele tasuta lisa nimega The Ghost Survivors, mis täiustab põhilugu veelgi.

Allikas: Capcom