fbpx

36 000 000 – vähemalt nii palju inimesi kasutab PlayStation Plus teenust

Hoolimata teenuse hinnatõusust on siiski kasvanud kasutajate hulk. Aasta teine kuu on läbi ning tegemist oli viimase korraga, kui PlayStation Plusi kaudu sai endale teoseid PlayStation Vita ning PlayStation 3 konsoolidele. Selle asenduseks on hoopiski 100 gigabaiti pilvemälu, kuhu enda salvestusfaile üles laadida.

8 000 000 – vähemalt nii palju inimesi kasutab Nintendo Switch Online’i

Võrreldes teistel konsoolidel pakutavaga on Nintendo lahendus muidugi tunduvalt limiteeritum, ent samas ka kõvasti odavam. Teenuse ametlikuks alguseks sai 2018. aasta ning kasutamiseks on vajalik muidugi Nintendo konto olemasolu.

1 000 000 – vähemalt nii mitu kasutajat proovis Apex Legendsit esimese 8 tunni jooksul pärast ilmumist

Tegelikult on see üks vähestest numbritest, mida mainida antud teose kohta. Vähemalt 16 000 eemaldatud petturit, kaheksa tunniga 1, ööpäevaga 2,5, 72 tunniga 10 ja nädalaga 25 miljonit individuaalset mängijat. Lisaks on kõrgeimaks tipuks loetud vähemalt 2 miljonit kasutajat, kes korraga servereid asustanud.

2 500 000 – vähemalt nii mitu koopiat on müünud NIOH

Nioh’t võib kirjeldada kui kompotti Dark Soulsist, Onimushast, Diablost ja Borderlandsist. Need koostisosad loovad kokku ühe väga maitsva supi, kuna igast eelnimetatud mängust on valitud välja parimad palad, mis kõnealusesse topitud. See ei tähenda aga, et Nioh ei oleks omapärane, just vastupidi – elemendid on nii hästi mängu implementeeritud, et raske on pulti käest panna!

5 000 000 – vähemalt nii mitu koopiat on müünud Human: Fall Flat

Kuigi teos on mitu aastat juba väljas olnud, lisatakse sinna endiselt erinevaid võimalusi, nagu näiteks läbi neti kuni 8 sõbraga mängimine. Olgugi et peategelased näevad väga totakad ja lombakad välja, on juhitavus siiski kergesti hoomatav ja mõnus. Teose eesmärgiks pole ainult teistele lõuga andmine, vaid pigem koos erinevate mõistatuste lahendamine ja platvormimine. See aga ei takista siiski kedagi sõpru nalja pärast kaljult alla lükkamast.

10 000 000 – vähemalt nii mitu inimest vaatas Fortnite’is peetud Marshmello kontserti

2. veebruaril tehti (mängu)ajalugu, kui Fortnite’is toimus maailmakuulsa muusiku Marshmello kontsert. Need, kes otsustasid oma laupäeva õhtu kuskil mujal kui Pleasant Parkis veeta, saavad kogu 10-minutilist kontserti allolevast videost järgi vaadata:

Allikad: PlayStationLyfeStyle (x1, x2), Variety, VG247PC Gamer, Polygon