fbpx

Tsuhh-tsuhh, haibirong on jaamast väljunud! Gearbox ja Randy Pitchford on tagasi, et Borderlands 3 kõlakate kustuvasse lõkkesse järjekordne sahmakas bensiini visata.

Nii stuudio kui ka selle juhi Twitteri kontodele ilmus pilt teetähisest, mille multikalik visuaalne stiil annab aimu, et tegemist on Borderlandsi seeriat puudutava kujutisega, seeria kolmandale osale vihjab aga „Exit 3“ sildike üleval paremas nurgas. Tagatipuks on pildil kujutatud märtsoikuu 28. kuupäeva ning Bostoni linna – kahe sümbioos paljastab, et just sel kuupäeval algab just tolles linnas tänavune PAX East mängumess.

Võiks ju eeldada, et Borderlands 3 väljakuulutamine on enam kui kindel? Noh, jah… aga tegelikult ei. Meenutagem, et Randyl on halb harjumus fänne kõnealuse kultussarja kolmanda osaga (alusetult) õrritada. Samuti on teada, kuivõrd õhinasse võib mees erinevatest asjadest sattuda

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE