fbpx

15. veebruaril tuli välja palju mänge – Metro: Exodus, Crackdown 3, Far Cry: New Dawn. Capcom otsustas aga seda listi täiendada, lastes välja uue tasuta lisapaki möödunud kuul ilmunud fenomenaalsele õudusmängule Resident Evil 2.

The Ghost Survivors lisab mängu kolm uut lühilugu, mis keskenduvad tegelastele, kellega Leon või Claire Raccoon Cityst põgenedes kokku puutusid. Nendeks on relvapoe omanik Robert Kendo, kelle pereelu sai zombide tulekuga traagilise lõpu; Raccoon City linnapea tütar Katherine Warren, kes lisaks elavate surnute vältimisele peab põgenema ka psühhopaadist politseiülema eest; ja Umbrella sõdur Ghost, kelle jaoks G-viiruse varastamine jäi viimaseks missiooniks.

Olles läbinud täismängu, huvitab mind väga, kuidas need tegelased jõuavad sinna punkti, kus nad olid peategelastega kokku puutudes, ning mis nendest edasi sai. Arvatavasti on nende lood kurvad, aga noh… Kendo suri Resident Evil 2 originaalversioonis 5 minutit pärast mängu käivitamist, seega uusversioonis on tal natukenegi parem elu….. eks?

Allikas: VG24/7

Osta Resident Evil 2 Punktid.ee lehelt!