fbpx

Siin ta on – Borderlands 3

Viimastel nädalatel tehtud õrritused, mis sisaldasid numbrit 3 ning tuntud mänguseeria Borderlands temaatikaga seotud elemente, on osutunud tõeks. Randy Pitchford, Gearbox Software’i tegevjuht, kuulutas välja kauaoodatud järje – Borderlands 3!

https://www.youtube.com/watch?v=d9Gu1PspA3Y

Kes olid vaatamas mängumessi PAX East raames toimuvat pressikonverentsi teavad, et mängu väljakuulutamine ei tulnud kergelt. Seda tehti koguni kolm korda! Numbrilist seost ning kogu esitluse huumoriprismat arvestades võib muidugi spekuleerida, kas tegemist oli hoopis ettekavatsetud näitemänguga. Pisiasjad kõrvale jättes on aga selge, et Borderlands 3 on tulemas ning selle kallal on tööd tehtud juba viis aastat.

Esimene pikem treiler toob tagasi mitmed tuntud ja armastatud tegelased eelmistest mängudest. Neid on lausa nii palju, et numbri 3 võib sama hästi asendada sõnaga „kokkutulek“. Samuti tutvustatakse uusi mängija poolt kehastatavaid tegelasi. Mis on aga vast kõige huvitavam – treileri jooksul toimub tegevus väga erinevates keskkondades, mis annab alust arvata, et mäng ei saa aset leidma vaid ühel planeedil. Tagasi on ka armastan-vihkan tundeid tekitav Claptrap, kes on vahepeal õppinud selgeks uued tantsuliigutused.

Mis oleks aga Borderlands, kui selles poleks lugematul hulgal erinevaid relvi. Kuidas oleks miljard erinevat kõmmutajat? Et antud utoopilist numbrit täita, on ühele neist ka jalad alla pandud. Olles varasemaid osi mänginud, kaldun arvama, et tegelikkuses on rohkem kui üks relv omistanud kõndimisvõime.

Treiler lõppeb kuupäevaga 3. aprill, mil antakse mängust rohkem informatsiooni. Loodetavasti saab see sisaldama ka mängu ilmumiskuupäeva.

Kui sul mõni varasem Borderlands mängimata, hangi see omale Punktid.ee vahendusel