fbpx

Möödunud aasta juunikuus E3 raames välja kuulutatud märulimäng Control ei lasegi ennast väga kaua oodata. Nimelt andis Remedy teada, et nende kolmanda isiku vaates seiklus jõuab kohale juba sel suvel.

Klassikalises selja tagant vaates kogetav põnevik asetab mängija Jesse Fadeni saabastesse. Lapsepõlves üleloomulikud võimed omandanut noort neiut kehastab Courtney Hope, kes astus üles ka Remedy eelmises projektis, milleks oli eksklusiivselt Microsofti platvormidel ilmunud (alahinnatud) põnevusmärul Quantum Break. Stuudio teoste fännide rõõmuks kohtab ka teisi tuttavaid kujusid, näiteks kohtab mängija oma rännakul ka James McCaffreyt – meest, kes andis enda hääle ja (alates seeria teisest osast) ka näo soomlaste tuntuimale detektiivile, Max Payne’ile.

Jesse Faden asub otsima vastuseid küsimustele, mis on teda painanud juba aastaid. Selgitamaks välja oma müstiliste võimete päritolu, suundub ta FBC (Federal Bureau of Control) peamajana funktsioneerivasse pilvelõhkujasse, mida teatakse ka Vanima Majana. Seal leiab ta aga ohtralt neid, kes tahavad takistada neiul oma eesmärgini jõudmast. Vaenlastega võitlemiseks tuleb Jesse’l appi võtta nii kõik oma üleloomulikud ja/või telekineetilised võimed kui ka pidevalt muutuv Direktori Püstol.

https://www.youtube.com/watch?v=BvBL7_9E0zo

Kahjuks täpsemat kuupäeva Remedy ei avalikustanud, ent seni nähtu põhjal tasub suve oodata. Ja seda mitte ainult soojade ilmade pärast. Control ilmub PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale.

Allikas: Game Informer

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE