fbpx

Oh seda õnne ja rõõmu – Sony kuutasupõhine mänguteenus PlayStation Now on lõpuks ometi (osaliselt) ka meie õuele jõudnud!

Jah, tänu me põhjanaabrite heldele iseloomule (nad siiski lubavad meil enda kontosid nende regioonis luua), saame õnnevilju mekkida meiegi. Ent millised on need videomängud, mille tõttu on teenuse eest tasumine kohustuslik? Pole hullu, Level1 aitab hädast välja ja toob teieni neist terve portsu!

Red Dead Redemption (ja Undead Nightmare)

Pole mingit kahtlust, et eelmise sügise suurteos Red Dead Redemption II jättis nii mõnegi mänguri hinge suure haigutava augu. Ent nagu öeldakse – loodus tühja kohta ei salli! Too probleem saab lihtsalt lahendatud, sest mitte ainult ei ole avatud maailmas aset leidev kolmanda isiku vaates Rockstari vesternimärul ääretult kvaliteetne, vaid jätkab lugu täpselt seal, kus RDR2 pooleli jäi. Kes veel ei tea, milline oli John Marstoni saatus peale Dutch van der Lindi kamba lõppu, sel tasub kindlasti esimesele osale pilk peale heita. Mängu zombiteemaline laiendus käib sellega kaasas nagu sukk ja saabas (see läks riimi!).

Tokyo Jungle

Ääretult kentsakas PlayStation 3 mäng räägib loo sellest, kuidas inimkond on 21. sajandik välja surnud ning alles on jäänud ainult loomad. Nüüd peavad elukad aga ise oma saatuse sepad olema ning nii algabki Tokyo tänavatel võitlus ellujäämise nimel. Ontlik Tokyo Jungle ei pruugi olla kõige lihvitum videomäng siinpool (ja sealpool) ookeanit, ent kindlasti on tegemist unustamatu kogemusega!

Killzone (seeria)

Kunagi „Halo-tapjaks“ tituleeritud üksikisikuvaates tulistamismänguseeria ei suutnud küll vastata ootustele, mis selle õlgadele asetati, ent sellegi poolest tasub nende poole kiigata. Põhisarja nelja osa vältel suudeti mängijale vähemalt kahel korral suurepärast (ja ülejäänud kahel üle keskmise) meelelahutust pakkuda. Lisaks – väited selle kohta, et tegu on ääretult pruunide ja masendavate teostega, on täiesti alusetud!

Viis erinevat Ratchet & Clank mängu

Ratchet & Clank seeria on alati olnud üks ägedamatest 3D-platvormeritest, mis PlayStationi konsoolidel saadaval. Samas on alati (vähemalt mulle) jäänud mulje, et ühel või teisel moel jäädakse teiste seeriate varju. Eriti just PlayStation 2 aegadel, mil tollel platvormil heitlesid konsoolimaskoti tiitli nimel Jak & Daxter. PlayStation Now nimekirjas suurte kõrvadega loomakesele ja tillukesele robotile konkurenti ei ole – tervelt viie erineva seikluse najal domineeritakse lõbusate mölluplatvormikate skeenet ainuisikuliselt!

Sly Cooper (seeria)

Veel enne, kui Nathan Drake’ist sai tuntuim varas Sony konsoolidel, täitis tolle ametikoha suuri (pätsatud) saapaid värvikirev pesukaru Sly Cooper. Lustaka hiilimismäruli kõik neli osa on läbi teenuse ka mängitavad ning kuna Unchartedi seeria (mille esitriloogia samuti PlayStation Now nimekirjas olemas) kõigil juba ammu otsast lõpuni läbi on tehtud, tasuks oma aega kasutada just Sly röövseiklustele kaasa aitamiseks.

Flower

Thatgamecompany murdis end meie kõikide teadvusesse oma suurejoonelise kunstiteosega, milleks on absoluutselt unustamatu Journey. See aga ei tähenda, et stuudio varasemad ponnistused mainimist väärt ei oleks – enne üksildasi kõrberännakuid jõudis meieni lilleõiesimulaator Flower, kus mängija kehastus tuules lendlevaks kroonleheks, kelle ülesandeks on aidata kõikidel teistel lilledel õide puhkeda. Tegemist on ääretult kauni ning rahustava kogemusega, millega saab ideaalselt lahendada mõnest pingelisest Apex Legendsi matšist allesjäänud erutust.

Knack

Kas me peame enamat ütlema?