fbpx

PlayStation Now teenus, mis võimaldab kuumaksupõhiselt juurdepääsu üle 600 videomängule, laieneb ka Eestisse.(*Täpsemalt tegelikult Soome, aga Maarjamaal on niikuinii pea kõik Sony konsoolide omanikud oma kasutajad just tolle riigi alla registreerinud.)

Tegemist on värskeima laiendusega, mille seas saavad populaarse teenuse kasutamisvõimaluse seitse riiki, teiste seas Rootsi, Norra, Taani ja Portugal. Mängitavate mängude hulka kuuluvad näiteks Mortal Kombat X, For Honor, WWE 2018 ning loomulikult PlayStationi eksklusiivteosed nagu The Last of Us ja God of War III Remastered. Teenust on võimalik tasuta proovida 7 päeva, peale mida saab selle eest tasuda kas kuu kaupa (14,95€) või käies terve aasta eest korraga välja 99,95€.

Teenus võimaldab mänge konsoolile kas alla laadida või voogedastada nii PlayStation 4 mängumasinale kui läbi PlayStation Now programmi ka arvutile. Läbi pilvesalvestuse saab mängimist jätkata kõikidel platvormidel täpselt sealt, kus see viimati pooleli jäi.

Varasemalt on PlayStation Now Euroopas olnud saadaval Inglismaal, Iirimaal, Prantsusmaal, Saksamaal, Hollandis, Belgias, Šveitsis, Austrias ning Luksemburgis.

Allikas: PlayStation Blog