fbpx

Nüüd, kui elame maailmas, kus kauaoodatud Kingdom Hearts III jõudis isegi poelettidele, on meil tunduvalt vähem müstilisi kolmandaid osasid, mis suudavad ilmumiskuupäevade eest põgeneda. Olgem aga mureta – Shenmue III on ikka siin… või pigem varsti siin. Võib-olla.

Prantsusmaal toimuva Magic 2019 konverentsi ajal lasid arendajad välja uhiuue treileri, mis tõestab, et jah – Ryo Hazuki seikluse viimane peatükk on ikka tulemas! Loodetavasti.

Kuigi minusugusele võhikule jäävad treileris kohe silma puised animatsioonid ning tegelaste ilmetud näod, valitseb kommentaariumis täiesti teine õhkkond. Fännid on väga elevil, et näevad vanu tuttavaid (liikumatuid?) nägusid ning muusika ja häälnäitlemine panevad nii mõnegi vaataja nostalgitsema. See ongi minu jaoks üks huvitavaim aspekt antud seeria osas – ma ei mõista seda. See tekitabki tahte ise neid teoseid kogeda, sest arvatavasti ainult siis saan aru, miks nii paljud fännid aru kaotasid, kui Shenmue looja Yu Suzuki 2015. aasta E3 ajal kolmanda osa tuleku välja kuulutas.

Shenmue III peaks välja tulema 27. augustil, kuid olgem ausad – seda lükatakse kindlasti veel edasi. Senikaua võib seeria esimese kahe osaga tutvuda tänu HD kogumikele. Äkki siis saan ma lõpuks teada, misasi see Ryod niivõrd kõvasti kriimustas, et tal kolm mängu järjest plaaster põsel on.

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE