fbpx

Halo arendaja 343 Industries avalikustas hiljuti mõned meelierutavad uudised, mille tulemusel jõudis stuudiosse üks pitsa. See kõik on väga tore ja töötajad on äärmiselt tänulikud, kuid antud saadetis ei jäänud ainukeseks.

Kogukonnajuht Brian Jarrard kirjutas oma Twitterisse tänuavalduse ja samas palus enam toitu mitte saata, sest vastuvõtu administraator on tööpäeva lõpetanud ja kõhutäidet on seega logistiliselt keeruline kätte saada.

Millest see alguse sai? Nimelt lubas üks Redditi kasutaja esimesele talle vastavale 343 töötajale pitsat osta, kui kuulutatakse, et The Master Chief Collection arvutile jõuab. Brian Jarrard küsis koheselt vastu: „Mis sorti pitsat?“ Seejärel postitas Jarrard pitsaikooni enda Twitterisse.

… ja tulemus on käes:

Kogu see lugu pani mõtlema, et mis siis saab, kui kogemata postitab mõni arendaja (muidugi naljana) Twitterisse kaka emotikoni… ?