fbpx

Järjekordselt on põhjust rääkida Fortnite Battle Royale mõjust. Sel korral mitte aga sellest, kuidas see noori videomängudele raha kulutama paneb, vaid mil viisil on antud teos ühe mehe elu kardinaalselt muutnud.

Nimelt valiti kõnealuse teose postripoiss Tyler „Ninja“ Blevins ajakirja Time poolt 2019. aasta mõjukamate inimeste TOP 100 hulka. Valik ei tule siinkohal muidugi mingi üllatusena, kuna tegemist on noormehega, kes alates 2017. aastast on järjepanu kuulsust kogunud ning olnud suureks mõjutajaks nii noortele kui ka eelmainitud teose populaarsusele.

Parimad näited Ninja edukusest on voogedastusplatvormi Twitch.tv vaatajaskonna rekordite purustamine – esmalt koos popartisti Drake’iga striimides, mille puhul meelitati ülekannet vaatama ligi 600 000 inimest, hiljem suutis Tyler antud arvu viia lausa 10 miljoni vaatajani.  Lisaks korraldas Ninja eelneva aasta lõpus 12 tundi kestva peo, mida kanti üle Time Square’i väljakul.

Suursaavutuse puhul kirjutas striimeri kohta ajakirja veerule iseloomustuse  NFL-i staar JuJu Smith-Schuster, kes kohtus noormehega esmakordselt just nimelt siis, kui Drake, Travis Scott ja Ninja koos Fortnite’i mängisid.

Juju sõnul jättis Blevins talle kustumatu mulje, tõestades, et videomängude mängimine pole niisama mõttetu ajaraiskamine, vaid ka päris töö, millega olla edukas.

Allikas: PC Gamer