fbpx

Suurturniir Fortnite World Cup on täies hoos ning esimesele kvalifikatsiooninädalale joon alla tõmmatud. Kahjuks ei saanud finaali kõigi lemmik siniste juustega striimer Ninja. Ometigi oli paljudel fännidel põhjust rõõmustada.

https://www.youtube.com/watch?v=o_AOEHVHMX8

Ülalolevas videos paljastuv vihapurse võib tunduda veidi ebavajalik ja ka ebaprofessionaalne, kuid väidetavalt on selle taga midagi rohkemat kui lihtsalt raevu väljavalamine. Blevinsi sõnul oli tema vastaseks „stream sniper“ – mängija, kes vaatab populaarsete striimerite voogedastusi, et tänu sellele saadud taktikalisele eelisele neid kogu vaatajaskonna ees võita.

Paljud olid aga õnnelikud, kuna nägid selles teos vana Ninja tagasitulekut. Fännid olid ju vastu tema varasemale otsusele luua peresõbralikumat sisu. Siiski – ilma konteksti teadmata, näidati oma toetust edastuse jututoas, mainides, et just see on see Ninja, keda fännid taga igatsevad.

Arvestades, et ajakiri Time valis Blevinsi hiljuti 100 mõjukaima inimese hulka, peaks ta oma väljenduses jätkuvalt veidi ettevaatlikum olema.

Allikas: Polygon