fbpx

Lahing YouTube’i enim tellituima kanali tiitli peale on kestnud enam kui pool aastat. Viimasel ajal on aga seni trooni valitsenud PewDiePie pidanud aina tihedamalt oma esikohta hetkeks kandadele astuvale T-Series’ele loovutama. Mõnda aega tagasi rebis India multimeediakanal aga (näiliselt) lõplikult eest ära.

Selle peale avaldas PewDiePie enda kanalil muusikavideo, millega tõmbas justkui rivaliteedile joone alla. Kuna teosesse oli pikitud aga mitmeid torkeid T-Series’e musta mineviku kohta (piraatmuusika müük, seosed maffiaga), andis see vajaliku tõuke, et inimesi taaskord aktiveerida ning nõnda olemegi tagasi alguspunktis – PewDiePie on pjedestaali kõrgeimal astmel ning T-Series hingab talle kuklasse.

Kirjutamise hetkel on kahe kanali omavaheline vahe enam kui 11 000 tellijat rootslase kasuks. Võrdluseks – eile õhtul oli T-Series ees umbes 80 000 tellijaga. Seega hoitakse elus lootust, et individuaalsed sisuloojad suudavad siiski suurte korporatsioonide võimule vastu astuda!

Tundub, et Andri ponnistustest oli ikkagi kasu!