fbpx

MängudeÖÖ läheb koju!

Võibolla oled juba kuulnud, aga kuna kordamine on tarkuse ema, ütleme seda veelkord – tänavukevadine MängudeÖÖ naaseb oma juurte juurde.

See omakorda tähendab, et me läheme tagasi sinna, kust kõik alguse sai. Aastal 2010 tegime endale Sõpruse kinosaalis mõnusa pesa ning mängisime suurel kinoekraanil videomänge. Seda kõike saatis mõnus muusika, head sõbrad ning rõõmus kaasaelamine. Tegemist oli ääretult ägeda peoga ning ausalt öeldes igatseme pisut neid aegasid.

Ärge saage valesti aru – mitu kinosaali, rahvast täis koridorid, arvukalt erinevaid turniire… Seegi on kõik hästi äge, aga vahel tahaks lihtsalt vabamalt võtta. Seepärast teemegi vahelduseks asju nii, et oleks lõbus meil, teil… kõigil! Tule ja veendu selles ise. Me paneme püsti niivõrd tulise pralle, et Sõpruse katus annab otsad (NB! Tegemist on piltliku kuvandiga, reaalselt me siiski maja lõhkuma ei hakka).

„Aga Sõpruses on ainult üks saal, mis ma pean niisama istuma seal terve aeg?“ Tegelikult on lood nii, et Sõpruses on üllatavalt palju ruumi igasugusteks ägedateks tegevusteks. Uskuge meid, meil on selles vallas pisut kogemusi! Suurel kinolinal paneme püsti Mortal Kombat 11 turniiri, võimalus on proovida retromänge ja uut Eesti mängu Overstep, Arvutimuuseum näitab ägedaid vanakooli masinaid, Arvutitark näitab uusi eriti eksklusiivseid arvuteid, vahepeal teevad ilusad tüdrukud lava ees tantsu, siis astuvad üles Comedy Estonia koomikud. Tagatipuks korraldame ka PlayStation 4 eksklusiivmängu Days Gone Eesti esmaesitluse, Laegas tutvustab oma ägedat kaupa ning kui sellest kõigest väheks jääb, siis noh, baar on terve ürituse vältel avatud!

Ürituse täpsem kava näeb välja selline:

21.45 Uksed avatakse
22:00 Ürituse algus
22:15-22:45 Days Gone Eesti esmaesitlus
22:50-23:00 Twerk Crew Estonia Show I
23.00-00.30 – Mortal Kombat 11 turniir
00:00 Twerk Crew Estonia Show II
00:30-01:00 Comedy Estonia
01.00-02.30 – Mortal Kombat 11 turniir
02:30 Turniiri autasutasmine
02:45-… mänguVJ/DJ disko

Toetajad: PlayStation Eesti, Monster Energy, AOC, Arvutitark, Level1.ee

Hangi pilet eelmüügist ja leia üritus Facebookist.