fbpx

Juba kaks aastat tagasi oli võimalik leida väikseid vihjeid, et Persona 5 ei sure niipea. Mõlemad Dancing mängud jõudsid juba ka läänes välja tulla, mida oli ka spekuleeritud, kuid nüüd teame midagi ka teiste salapäraste domeenide kohta.

Hetkel on väljas vaid jaapanikeelne treiler, kuid juba sealt on näha palju uut sisu. Uus vabaaja veetmise koht, mida avastada, haardekonks, uued tuttavad, kellega suhelda. Kaasa arvatud ka uus Fantoomvaras, keda oli näha kuu aega tagasi välja tulnud õrritajas.

Persona 5 The Royal sarnasused Persona 4 Goldeniga ei lõppe aga seal. Mõlemad on uusversioonid, mõlemas lisatakse loole uus tähtis tegelane ning tundub ka, et Royalile lisatakse samuti uued rünnakud, mida kindlad tiimikaaslased koos saavad teha. Ausalt öeldes ei suuda ära oodata seda väljalaset!

Switchi omanikud ei jää aga täiesti tühjade käteta, kuid seda, mis nad saavad, ei osanud keegi ette aimata.

Järjekordne video, mis on ainult keeles, mida mina (ja arvatavasti ka suurem osa lääne fänne) ei mõista, kuid pilt räägib rohkem kui tuhat sõna. Liikuv pilt küündib lausa miljonitesse. Persona 5 Scramble (või siis lühidalt P5S, mis on jällegi üks varem ostetud domeeninimedest) on musou mäng. Juhhei! Samasse žanrisse kuuluvad hiiud nagu Dynasty Warriors ning muud sarnased teosed, kus tegelased hakivad suurema vaevata läbi tuhandetest vaenlastest.

The Royal ilmub Jaapanis juba selle aasta oktoobris ning tundub, et tegemist on Playstation 4 eksklusiiviga. Scramble ilmub aga nii Sony masinal kui ka Nintendo Switchil, kuupäev on hetkel teadmata.