fbpx

Võttis aega, mis ta võttis, kuid lõpuks ometi on ka Sony oma tagasimaksete süsteemiga jõudnud samasse paati, kus varem juba Microsoft ja Steam. Siiski kaasnevad oma raha tagasi saamisega mõned agad.

Nimelt värskendas kompanii oma Playstation Store’is müüdava sisu tagastuspoliitikat, andes ostjale võimaluse raha 14 päeva jooksul tagasi küsida. Kahjuks pole kõik nii roosiline nagu esmapilgul tundub. Täismängude ja allalaetavate lisade eest on võimalik raha tagasi saada vaid juhul, kui nende puhul pole alustatud allalaadimise, installeerimise või voogedastuse protsessi.

Eeltellimuste puhul on samuti võimalus mäng tagastada enne ilmumiskuupäeva või 14 päeva pärast ametlikku väljastust, kuid sel juhul kehtivad samad reeglid nagu eelnevalt mainitud.

Kuutasupõhiste teenuste puhul nagu Playstation Plus, Playstation Now ja Spotify Premium, on võimalik teenus 14 päevase prooviperioodi ajal peatada, pärast seda esitatakse arve vastavalt teenust kasutatud aja eest.

Kahjuks pole kogu tagastusprotsess Sony poolt automatiseeritud nagu seda on Xbox Live ja Steam – selleks, et oma raha tagasi küsida, tuleb võtta ühendust kompanii kasutajatoega.

Allikas: VG24/7