fbpx

Peaaegu kaks aastat tagasi Twitteri säutsuna veerema hakanud uudiskivi on tänaseks oma sihtpuntki jõudmas. Teada on „The Witcher“ ainetel vändatud sarja filmimise asukoht, ilmumise aeg ning ka osatäitjad.

Esialgseil andmeil 2020. aastal esilinastuv seriaal vändatakse endiselt Ida-Euroopas, kuid jõuab vaatajateni oodatust varem – kui kõik plaanipäraselt liigub, siis juba käesoleval, 2019. aastal. Kaheksast episoodist koosnev avahooaeg põhineb Poola autori Andrzej Sapkowski romaanil, mitte rohkem tuntust kogunud CD Projekt REDi mänguadaptsioonil.

„The Witcher“ Netflixi seriaalis hakkab Geralti rolli mängima Krüptoni pojana tuntuks saanud Henry Cavill ning Yenneferina astub üles Anya Chalotra, kes ehk pole veel nii palju kuulsust kogunud. Anna Shafferist saab Triss Merigold ning Freya Allan on Ciri. Lisaks neile leidub veel vähemalt 50 õnnelikku, kes ekraanilt läbi vilksavad.

Mida aeg edasi, seda huvitavamaks antud projekt muutub. Kindlasti vajab silm enne harjumist, mõistmaks, et nõidur pole kuulikindel ning ei lenda. Samas ei karda ta aga krüptoniiti!

Allikas: Eurogamer