fbpx

Ubisoft ei oska tavaliselt just kõige paremini enda saladusi hoida, kuid see, mis toimub Splinter Cell seeria järgmise osa ümber, jääb lõppude lõpuks igaühe enda välja mõelda.

Mullu võis arvata, et just Amazon on see, kes reedab stuudio kavatsused, kuid mida senini pole, on tulemus. Nüüd, 14 kuud hiljem, leiame The Division 2 graafilise disaini juhi Julian Gerighty Twitteri kontolt säutsu, et ta töötab järgmise Splinter Celli kallal ning ei jõua ära oodata tulevat E3 mängumessi. Kõik oleks nagu ideaalne… kui Ubisofti väitel poleks tegu lihtlabase naljaga ning mingisugust sellelaadset teadaannet läheneval rahvakogumisel ei ole ega tule.

https://twitter.com/jgerighty/status/1128395675329335296

Situatsioonile lisab aga vürtsi asjaolu, et mehe kontole saabus peagi uus postitus – palve eelnevat mitte jagada. Mis põhjusel täpsemalt jääb aga saladuseks, sest variante on ikkagi kaks.

https://twitter.com/jgerighty/status/1128403280156143616

Kui tegu on tõepoolest rumala narrimisega asjaarmastajate nina pihta, kes ootavad pikisilmi järgmist teost, siis enam õelamaks minna ei saa. Teisalt võiks arvata, et tegu on lihtlabase tõe kinnimätsimisega Ubisofti poolt. Jääb veel küsimus, mida näitab asjaolu, et kõnealune säuts on endiselt interneti avarustes?

Igatahes valgustab meid lähenev E3. Kellel on õigus ja kas Julian Gerighty omab sel ajal antud firmas enam tööd?

Allikas: PC Gamer