fbpx

Veel viimased tunnid on võimalus alla laadida Playstation Plusi maikuu mängud Overcooked ja What Remains of Edith Finch. Peagi kostitab Sony meid aga uute üllitistega, mille kohta võib öelda, et seekord on neid lausa kolm.

Sonic Mania

Sonic Mania on tegelikult üsna hea mäng! Mõnes vanemas tasemes leidub siin ja seal neid konarusi, mis algupärastes 2D-seiklusteski olemas olid, ent uued tasemed on hea disainiga, mängitavus on tasemel ning oi, need ilusad tasemed ja suurepärane muusika. Kas sellist Sonicut me tahtsimegi? Jah, tahtsime küll, jah!

Borderlands: The Handsome Collection

Borderlands: The Handsome Collection on üksikisikuvaates tulistamismäng, mis sisaldab kahte mängu (nii Borderlands 2 kui ka Borderlands: The Pre-Sequel) ning nende kõiki lisasid ja hiljem lisatud tegelasi. Seega saab korraga kaasa kogu universumi. Pealegi on see üks parim võimalus mängida kuni nelja inimesega ühel ekraanil, mis on tänapäeva mängumaastikul suur haruldus.