fbpx

Esimesed päikesepaistelised ilmad on möödas, talv kimbutab taaskord pilve tagant, ainus, mis sooja pakub on käte vahel olev pult. Mida huvitavat pakub Playstation Pluss meile maikuus ?

OVERCOOKED

2016. aastal ilmunud küpsetus-simulaator, mis võitis kiirelt paljude südamed ning näitas enamat kui kartulite praadimist. Kindlasti üks parimaid koostöömänge, kuni neljale mängijale, õpetades meeskonnatööd ja vihapursete tagasihoidmist.

What Remains of Edith Finch

Visuaalselt ilus, jutustuse poolest dramaatiline ja täis kurbust. Lugu räägib Edith Finch’ist, kes on Finchide suguvõsa viimane elav hing, kuna needus, mis lasub nende perel on teised hukand. Edith naaseb tagasi lapsepõlve koju, et saada rohkem selgust, mis juhtus.

Mõlemad mängud on saadaval alates 7. maist, mil lahkuvad teenusest The Surge ja Conan Exiles.