fbpx

E3 on peagi ukse taga ning sellest tulenevalt on aeg, mil nii jaemüüjate andmebaasidest kui ka mujalt allikatest hakkab lekkima erinevat infot tulevaste videomängude ja tehnika kohta. Antud olukorras ei suutnud vaataja rolli jääda Nvidia.

Nimelt avastasid  Metacouncil foorumi kasutajad, et Nvidia Ansel ühilduvuse lehel on mängude nimistusse ilmunud Red Faction Evolution nimeline teos. Anseli näol on tegemist tarkvaraga, mis lubab mängusiseselt teha kuvatõmmiseid 360 kraadi ulatuses, andes võimaluse hiljem muuta pildi kuvasuhet ja teostada järeltöötlust.

Kindlasti on antud uudis fännide jaoks üsnagi elevust tekitav, kuna antud seeria pole peale 2011. aastat omale uut osa saanud. Ainsa n-ö uue tootena tuli mullu juulis välja seeria kolmanda osa uuendatud versioon Red Faction Guerilla Re-Mars-tered, mis andis mõista, et sarja pole veel päris maha kantud.

Lisaks eelmainitud lekkele tegi THQ Nordic hiljuti teatavaks, et neil on arenduses 48 väljakuulutamata mängu. Vähemalt kaks neist tulevad näitamisele E3 raames.

Allikas: PC Gamer