fbpx

PlayStation Plus on oma formaadimuutust järjest kinnitamas, tuues teist kuud järjest mängijateni vaid kaks PlayStation 4 teost. Millega üllatatakse aprillikuus?

Conan Exiles

Ei ole olemas halba reklaami! Ellujäämisrollikas Conan Exiles sai eelkõige tuntuks tänu vastuolulise mängumehhaanika tõttu – võimalus paljalt ringi joosta ning orjasid omada.  2017. aasta alguse varajane ligipääs asendus 2018. aasta maikuus täisversiooniga, ilmudes PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i platvormidele. Mäng ise on saanud erinevat vastukaja, kuid on kindel, et teost on aja jooksul palju parandatud. Mäng pääses ka Tauno 2018. aasta parimate teoste hulka, pälvides parima tissi-simulaatori tiitli.

The Surge

Saksamaa mängustuudio Deck13 Interactive poolt arendatud The Surge nägi ilmavalgust 2017. aasta kevadel. Tegemist on spirituaalse järjega 2014. aastal ilmunud mängule Lords of the Fallen. Mõlemat iseloomustab kõrge raskusaste, mida hellitavalt paljud nimetavad ka soulslike žanriks.

Mõlemad mängud on saadaval alates 2. aprillist, mil lahkuvad teenusest Call of Duty: Modern Warfare Remastered ja The Witness.

OSTA OMA PS PLUS KOODID PUNKTID.EE POEST!