fbpx

StudioFOW, mis on varasemalt tuntud kui võikate pornofilmide loojana, plaanib sillutada teed ka videomängu tööstusesse.

Ettevõte, mis veel 4 aastat tagasi tootis populaarsete videomängude karakteriga vägistamisfilme, on alustanud Kickstarteri projekti, millega kogutakse raha arenduses oleva videomängu jaoks, mis kannab nime Subverse

Tegemist on taktikalise rollimänguga, mis põimub endas visuaalnovelli elemente, viies mängija galaktikas olevaid planeete ja nende saladusi avastama. Mängu käigus on võimalik uuendada nii oma kosmoselaeva kui ka laiendada oma meeskonda ning, mis põhiline – oma kambas olevate naistegelastega on võimalik ka vahekorda astuda. Mida edukamalt mängija lahinguid võidab, seda rohkem saab ta suhelda ka oma waifudega. Selle tulemusena lukustub lahti erinevaid animeeritud hentai stseene, mida on võimalik igal ajahetkel uuesti vaadata.

Olgugi, et teos kasutab igal võimalikul momendil elemente Mass Effectist ja ka teistest tuntud rollimängudest, on esikohal siiski mängitavus, pakkudes mängijale võimalust astuda suguühtesse oma meeskonnakaaslastega, valides erinevaid poose ja kiirust.

StudioFOW on ka omaltpoolt andnud lubaduse, et tegelased on pidevas valmiduses naudingu pakkumiseks. Lisaks on stuudio andnud lubaduse, et seoses sooviga avaldada mäng Steam keskkonnas, on nad loobunud igasugustest vägistamise elementidest. Mis oli varasemalt just nende tõmbenumbriks. Praeguseks hetkeks on Subverse kogunud Kickstarteris kokku 1 668 626 naela, mis näitab, et antud teose vastu on nõudlus vägagi suur. Algseks eesmärgiks oli kõigest 100 000 naela.

Allikas: Polygon