fbpx

Ma ei häbene fakti, et promon igal võimalusel oma ühte viimaste aastate lemmikmängu, A Hat in Time. 10. mail välja tulnud lisapakk Nyakuza Metro teeb teose aga veelgi paremaks.

Kui Seal the Deal tõi raskemad lisamissioonid ja portsu head muusikat (mitte et uues pakis seda poleks), siis sel korral keskenduti rohkem kosmeetilistele lisadele. Üks suur uuendus on kleepsud. Neid saab panna oma relva külge või näiteks piltidele, mida mängus teha saab, lisaks saab neid kasutada emotikonidena. Metroos on ka palju kasse, kes müüvad eksklusiivset Nyakuza™ riietust, andes mulle ja kindlasti teistele veteranidele hea viisi, kuidas saada lahti oma üleliigsest mängusisesest rahast.

Uutest hilpudest lemmikuim on kindlasti varsity stiilis jakk! Äge on ka uus mütsidisain, mis asendab plahvatavaid kokteile viskava võlumütsi näomaskiga (mis on Jaapanis ja sellele keskenduvas meedias päris tavapärane nähtus). Muidugi meeldivad veel Nyakuza nokamüts, kõrvaklapid, barett ümarate prillidega ja nii edasi. Hat Kidi tavakostüümile on lisatud hulganisti uusi värve, mida samuti nendelt kassidelt osta saab. Tagatipuks on metroosse paisatud erinevaid toiduputkasid, mis on ainus viis, kuidas elusid tagasi saada.

Samuti tuli lisapakiga netis tuttavate või suvaliste inimestega koos mängimine. Võrgumenüüs saab kas lubada ükskõik kellel suvalisel ajal liituda, netiühilduvust maha keerata või panna parool peale, et liituda saaksid ainult sama kombinatsiooniga mängijad. Kuigi koostöövõimalus on väga äge, pole see täiuslik. Miskipärast näeb teiste kasutajate puhul ainult erinevaid kostüümivärve, mitte riideesemeid. Mütsivahetused pole samuti näidatud, ent muidu töötab see päris hästi. Teistega ühendamine ei tekita ka mingit viivitust mängitavuses, mis on ainult positiivne.

Kui juba enne soovitasin seda mängu üpris soojalt peaaegu kõikidele oma tuttavatele (ning ka teile, kallid lugejad), siis nüüd on mul veel rohkem põhjust seda teha. Nyakuza Metro on imeline ja lõbus lisand juba heale teosele!